Newborn

Wanneer je je baby voor het eerst in je armen neemt na de geboorte, dit is één van de momenten in een mensenleven dat uniek is. Of het nu je eerste of wel je zesde baby is die je op de wereld zet, geen eerste blik op jouw baby, die je met veel liefde en zorg gedragen en op gewacht hebt, is hetzelfde. Het is een moment om te koesteren, die eerste dagen, want voor je het weet is jouw baby helemaal geen “boorling” meer. Een newborn shoot doen we bij voorkeur voor jullie baby 2 weken is.

Mijn studio is erop voorzien om jullie pasgeboren wondertjes te ontvangen. We draaien de verwarming een paar graden hoger, halen de vele mutsjes, doekjes, dekentjes, … boven en zorgen voor veel “oooooh”- momenten. Momenten waar je met veel weemoed zal naar terugkijken, vooral wanneer dat klein hummeltje “plots” niet zo klein meer blijkt te zijn en zijn of haar eerste stapjes zet in deze grote mensenwereld. En geloof me, als mama van 2 weet ik hoe onverwacht die “plots” er komt.
Geen toeters en bellen fan? Geen probleem, op voorhand wordt besproken wat jullie voor ogen hebben en hoe ik daarbij kan helpen.
Stel mij gerust jullie vragen via de contactpagina, ik beantwoord  ze met veel plezier!

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider