05 okt

Alive / Rise Up

Alive van Pearl Jam, wie kent hem niet. “oh, I, oh I’m still alive”. Geldt ook voor mij, hier op mijn blog. Hoewel ik wel wist dat het een tijd geleden was dat ik iets gepost had, viel ik toch even steil achterover toen ik zag hoe lang het wel niet geleden was! Februari 2016 en ook de laatste blogpost toen had als titel “Alive”, oei, ik ben weinig creatief denk ik dan meteen. Ik ken duizenden nummers en kies ik daar toch wel toevallig eenzelfde titel uit zeker? Als verdediging misschien even wijzen op het feit dat de vorige “Alive” op Sia sloeg en deze op Pearl Jam. Neen? Niet overtuigd. Goed, ik geef dit blogje gewoon een dubbele titel, moet kunnen na een lange afwezigheid, ik heb veel in te halen! Hier gaat ‘ie; ik doe er “Rise Up” bij. Yep, ik ben nog steeds very much alive en na mijn lange afwezigheid: I shall rise up. Bij deze, mensen, I’m back!

Mag ik toch even stilstaan bij deze “Rise Up”, een geweldig nummer van een al even geweldige ontdekking van yours truely! Wat niet wil zeggen dat deze fijne dame nog door niemand ontdekt werd, maar ik leerde haar pas een week of 2 geleden kennen. “Haar?” hoor ik je denken. Andra Day heet deze geweldige madam. Ik kocht ondertussen haar debuutalbum, My my … very impressed. Kurt reageerde met een knipoog: “we weten alweer wat we gaan horen de komende maanden”. (he knows me too well). Vrienden, go check it out!

Reden voor mijn lange absentie, geen eigenlijk. Ik had het druk, is hier mijn enig excuus.
In sneltempo probeer ik even de voorbije maanden samen te vatten:

Einde van de winter: heerlijke shoots in mijn studio, brainstormen over een project voor Buren Bij Kunstenaars

Lente: nog meer heerlijke shoots in mijn studio, brainstormen over een ander project voor Buren Bij Kunstenaars, mijn eerste project is helaas niet uitvoerbaar wegens tijdsgebrek. Opleiding “Studiofotograaf” afgerond, examen afgelegd en Diploma ontvangen, Whoop Whoop!

Zomer: Heerlijke familieshoot aan het strand. Total make over van inkom, overloop en living. Snode verbouwingsplannen smeden met een heen-en-weer geloop tussen bank – architect – aannemer als gevolg. Alles klaarstomen voor de Buren bij Kunstenaars-shoot. Back to school voor de kids en de mama, die haar 3de jaar naailes begint

Herfst: dit is nu (help, we zijn alweer herfst!). In zwijm vallen bij het zien van mijn afdrukken voor de expo. “Going all the way” op zijn Vi’s, dus nog snel enkele bijkomende zaken regelen om volledig en compleet in het thema te zitten op de expo. Oh, ja, en ergens op de valreep zomer/herfst werd ik 40!

Maar het nadert dus zeer snel, onze expo. Je bent er enorm lang mee bezig, in het begin lijkt het of je zeeën van tijd hebt en opeens is het daar. Nog anderhalve week! Vanavond is het inkaderen geblazen. Easy peasy, hoor ik jullie denken: Kaderke opendoen, foto inleggen, kaderke dichtdoen en hupakee, klaar is Kees. Wel, de Vi zou de Vi niet zijn mocht ze ook hier niet met argusogen op het werk zitten kijken. Wees maar gerust dat dat glas 10 wasbeurten krijgt en die foto minstens 5 keer opnieuw uitgehaald wordt omdat ik nog een stofje bespeur tussen foto en glas. In orde is in orde en ik moet niet weten van half werk!

De eindmeet is in zicht en ik hoop natuurlijk dat ik jullie allemaal mag verwelkomen op 15 of 16 oktober. We zijn er telkens tussen 10u en 18u. We maken het minstens even gezellig als vorig jaar, beloofd! Check nog even onze evenementpagina voor alle info en duid gerust aan of je komt of niet!

Ik ga hier alvast eens mijn “engeltjes” in de bloemetjes zetten, want een shoot op mijn eentje zou weinig geweldig worden, denk ik dan zo.

Ik loop even het rijtje af:
Eva Berneel, geweldig bedankt voor de Make Up / Grime van de modellen. Geweldig geslaagd is hier zeker een juiste samenvatting. Mensen, mochten jullie ooit een feestje hebben en jullie willen die kindersnoetjes zien glunderen, contacteer even “My Girl” Eva, hier vind je alle gegevens: Pixie Kindergrime en Bellypainting.

En wat is natuurlijk een shoot zonder modellen! Super bedankt Anaïs, Sarah en Shirley. Ik hoorde meer dan eens op voorhand “ik heb dat nog niet gedaan, model gestaan”. Komt helemaal goed, zei ik overtuigend. En of het goed kwam! Fantastisch gedaan, Ladies!

Rest mij enkel nog te zeggen: Tot het BBK- weekend en tot schrijfs!

Vi

Microsoft Word - flyer bbk 2016.docx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.