10 okt

Druk – Drukker – Drukst!

Je kon het uit de vorige blog al opmaken, het zijn drukke weken. Pas op, klagen doe ik niet! Verre van, geef mij maar een overvolle agenda in plaats van een lege!

In september stonden de generatie-shoots op de planning. Deze moesten snel klaargestoomd worden voor de drukker, want de expo ging al de eerste week van oktober van start. Dat wil dus zeggen: foto’s bewerken, die ene uit de reeks selecteren om te exposeren (voor mij DE moeilijkste opdracht), lay out, zetting voor de drukker en tenslotte inkaderen en ophangen! Feew! Een hele mondvol, niet.
Deze momenten werden doorspekt met andere leuke dingen, zoals mede exposanten ontmoeten, poseren voor de pers en zo… (een mens kan op zo’n momenten niet klagen, toch?!)

De openingsavond was supergeslaagd en ook het eerste weekend mocht ik veel kijkers ontvangen. Het deed me wel deugd zoveel mensen, bekenden en onbekenden, te mogen begroeten, daar boven in de molen.
En helemaal deugddoend waren de vele positieve reacties, dank je wel allemaal daarvoor!

Voor diegene waarvan hun nieuwsgierigheid nu wat extra geprikkeld werd, je bent dit weekend nog steeds meer dan welkom!  Zaterdag en zondag telkens van 14u tot 17u.
Na de expo zet ik de reeksen grootouder/kleinkind-liefde hier op mijn site, nog even geduld daarvoor dus.

Maar ondertussen moet ik me ook ten volle voorbereiden op die andere expo. Buren bij Kunstenaars komt met rasse schreden dichterbij en ik had nog niks van voorbereidend werk gedaan!
“Enkel de kalmte kan u redden”-gewijs heb ik mijn schouders daaronder gezet deze week! En alles begint met, juist, U raadt het al: SELECTEREN, mijn beste vak. (Uhum!)
Van een 5-tal was ik op voorhand al zeker, mijn topfavorieten, maar dan had ik nog maar de helft van mijn expo…
Kiezen, herbewerken, van gedacht veranderen, nog eens door al mijn albums bladeren, opnieuw kiezen, “ga ik nu voor kleur, zwart-wit of toch maar een filterke?”  … (maar neen, ik ben geen twijfelaar, hoe komt u erbij?)
Uiteindelijk is gisterenavond de definitieve veilhamer gevallen! OEF!
Alles klaargezet voor de drukker, en huppa, laat de persen maar rollen!

Benieuwd?
Het zal de moeite lonen voor de liefhebbers, dat kan ik je al garanderen. Mijn man (Kurt Gielen aka Lost and Abandoned Places) exposeert aan mijn zij (newlyweds, wat wil je?) en wij hebben een volledig andere stijl! Leuk om zien, eigenlijk. (Ik heb het bij deze stelling over ons foto-werk, voor alle duidelijkheid)

Ik voeg hier nog de flyer erbij, zodat iedereen weet waar hij/zij moet zijn. Handig, nietwaar?

Tot dit weekend, of volgend weekend?

 

Groetjes en tot schrijfs!

expo buren bij kunstenaars blog 316109_10151681497286979_174725957_n

Donderdag, 10 oktober 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.