18 jun

Nooit-eindigende ontdekkingstochten

Creatief bezig zijn, met eender wat, betekent een constant zoeken naar ideeën, inspiratie, tips & tricks, …

Ook deze creatieve bij zit nooit stil. Zo was ik op zoek naar nieuwe workflows voor bewerkingen in Lightroom. Nieuwe programma’s die ik via plug-ins kan doen draaien.
Deze ontdekkingstochten zijn tijdrovend, maar o zo interessant! via de sociale media, een forum hier en daar, ervaringen van anderen kom je op zoveel verschillende ideeën uit. De kunst is om uit al deze ideeën JOUW ding te filteren.
Gemakkelijk is het niet, toegegeven. Want het is niet omdat je een programma in een trial test, dat je ook meteen haarfijn weet hoe de vork in de steel zit.

Maar de ontdekking blijft super. Soms draait het op niets uit, soms beleef je euforische momenten. Jawel, je leest het goed! Euforisch, zoals een kind op de kermis! Je zit op die draaimolen en die blijft maar draaien en draaien tot je er helemaal tuureluurs dronken van wordt. Happy tuureluurs.

En ik heb dan nog het geluk dat ik ten alle tijde een vrijwillig model ter beschikking heb! Alhoewel … vrijwillig? Uitspraken als “IK LACHT NIET !” of “GEEN FOTO TREKKEN,MAMA !” en “IK KIJKT NIET” passeren bij deze enthousiaste “Kom, Ina, mama gaat een mooie foto nemen”-momenten toch wel vaak de revue. Het is uiteindelijk toch de kunst om dat ene moment te vinden waarop je haar kan doen lachen, dat spontaan moment. Dat moment waarop je bij het bewerken denkt “YES” en terwijl uiteraard een geplooide-armbeweging van boven naar beneden maakt, met gebalde vuist, wat had je gedacht!

Ik laat je graag meegenieten van mijn euforie bij de “ontwikkeling” van deze juweeltjes!

You like?

Groetjes en tot schrijfs!

Ina s 5 Ina s 4 Ina s 3 Ina s 2 Ina s 1

 

 

 

 

 

Dinsdag 18 juni 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.