11 apr

Het gaat vooruit!

“hehe”, zuchtte ze. Het kan zo uit een script van één of andere novelle komen. Maar niets is minder waar, het is mijn vrijdag-zucht. We zijn al zo ver!

Zucht even met mij mee: 

“Hehe” Deze week de laatste hand gelegd aan de fotoreportage van de Me:fashion Fashion Show. Alle dames in al hun glorie zijn vereeuwigd en vanaf nu ook te zien op mijn site en uiteraard op facebook. De laatste teasers gemist vorige week? Geen nood, ik zet ze hier nog even te kijk! kwestie van jullie warm te maken voor de volledige reeks.
Sta mij even toe een grote “FOEI!” te richten naar Facebook. Ik weet niet wat het is de laatste tijd, maar ze snoepen enorm aan de kwaliteit bij het opladen van foto’s. Mijn maag keert als ik het zie, want zo’n kwaliteit zou ik dus nooit afleveren. Ik vind het dan ook slechte reclame en vraag me af of ik iets gemist heb… Was er een mededeling over de grootte van je foto’s voor het opladen die ik geweldig gemist heb? Want bij anderen zie ik precies geen slechte kwaliteit. Ik zal me er moeten in verdiepen, want dit vind ik nogal frustrerend! En frustratie? Dat hoef ik niet, buiten ermee!

“Hehe” Wat een fantastische dag was het afgelopen zaterdag! Een uitgelezen dag om, ik zeg maar iets, te trouwen! Dat deden Katrien en Jürgen en ze waren alvast gezegend met wel zeer goedgezinde weergoden! Een grote, toffe bende familie, 2 dochtertjes met een extreem hoog schattigheidsgehalte (is dat wel een woord?), een fantastische speechende Zuster Lieve, veel bezoekers in de kerk, een gescheurde jurk (HELP), maar gelukkig een pluimwaardige naaister als overbuur (OEF), een goede sfeer, … kortom, de perfecte ingrediënten om er een fantastische dag van te maken. Ik liep heel de dag mee, snoof de sfeer op en probeerde deze ook nog eens vast te leggen! Wat is dat weer over vrouwen en multitasken…? Ik wil je zeker de eerste plaatjes niet onthouden!

“Hehe” Gisteren deed ik een nieuwe shoot in B&B Contrast te Brugge. Een aanrader trouwens voor iedereen die op zoek is naar een plekje om in ons idyllisch Brugge te overnachten.
Morgen tenslotte nog een jongedame die binnenkort haar eerste communiefeest mag vieren. We trekken richting zee en hopelijk houdt de wind zich wat gedeesd.
en daarna: bewerken, bewerken, bewerken, bewerken, …

“Hehe” Ik drukte vandaag op de definitieve “afdrukken” knop en hoop dat mijn eindwerk nu in zijn definitieve jasje zit. Maandag moet ‘ie binnen, dus de tijd dringt. Hoewel ik dacht dat hij zo goed als af was in mijn vorige blog, bleek dit toch niet zo te zijn na mijn afspraak van deze week met mijn promotor. Een nieuwe berekeningsmethode voor het manueel tillen van lasten, bespreking van de invloeden van olie en cement op de huid moest er nog bij. Het klinkt weinig, maar geloof me, dat was het niet. En al zeker niet omdat ik mij niet kan vinden in die nieuwe berekeningsmethode, ik vind ‘m niet toepasbaar in mijn situatie. Dus ging ik op onderzoek uit en toverde ik nOg een methode uit de preventie-hoed. Ik heb die ook besproken en uitgewerkt en gaf uiteindelijk over de 3 methodes (ik had al de NIOSH, moest de OCRA doen en deed geheel vrijwillig nog de KIM erbij) mijn (bijna) professionele mening en koos de KIM als winnaar voor mijn situatie. Wie zegt dat ik de mening van de promotor MOET volgen? Als ik mijn mening kan onderbouwen, moet dit toch ook volstaan! En zoniet … dan praat ik mij daar wel uit, ik maak me er geen zorgen over, ik kan het nogal goed uitleggen …

“Hehe” Het is bijna weekend! Dat zetten we vanavond goed in met een gezellig etentje met de collega’s! Jullie grootse plannen?

 

Tot schrijfs!

Vi
PhotograVi

blog4blog3

k&j blog5

k&j blog4

k&j blog1

k&j blog2

k&j blog3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.