27 mrt

Hink–stap–sprong in preventie & erbuiten!

In “slechts” 3 fases verloopt deze sporttak. 3, het lijkt een klein getal, maar in de praktijk zorgen deze 3 luttele fases toch wel voor de nodige impact! Zeker als we deze zien in het kader van de eindmeet van het Preventieadviseur-Avontuur.
Met enige trots kan ik toch wel melden dat de HINK een feit is, een geslaagd feit! YES! Het schriftelijk examen met glans doorstaan, wat een opluchting!

Volgende STAP is mijn eindwerk afkrijgen. Het krijgt al aardig vorm en ligt momenteel bij de promotor voor nazicht. Voor ik verderzwoeg toch wel eerst wat feedback afwachten over hoe ik tot nu toe bezig ben. Geen zin om een eindevaluatie te doen van iets wat eventueel ondermaats is, toch?

De laatste SPRONG is het mondeling examen. Mijn “op-de-rooster-liggen”-datum is gekend. 9 mei mag ik aantreden, inclusief hartkloppingen en klamme handen, gegarandeerd! Wat een goed gekozen datum, gezien we, als alles goed verloopt op 10 mei de akte van ONS huis tekenen en dan eindelijk de sleutel in handen krijgen. Perfect getimed, well done Vi!
Ik neem een weekje verlof van de boeken en het samenvatten en vlieg er dan weer in op de vrije momenten.

Ik doorspek de studiemomenten met een huwelijksshoot (Joepie!) en een communieshoot. Dit weekend doen we een kasteelbezoek om het wondermooie kasteel waar mijn eigenste huwelijksshoot doorging op de gevoelige plaat vast te leggen!

Ik begin ondertussen al te dagdromen over hoe mijn nieuwe studio er zou kunnen uitzien in ons nieuw (lees: gerenoveerd) huis. Superleuke dagdromen zijn dit, ik kan eigenlijk al niet meer wachten om er in te vliegen! Renovatiebedrijf Gielen – Matthys staat paraat!

Vorige week mocht ik mijn nagelnieuwe lens zijn vuurdoop geven op de Me:Fashion – Fashion Show. Juist, u leest het goed, Vi heeft eindelijk beslist over de lens (merk hierbij het koor op die luidkeels “hallelujah” ten gehore brengt). Het werd de Nikkor 24-70, f2.8. Het is een beauty! (wel een zwaargewicht beauty, phooh, misschien moet ik een paar bodybuild-sessies inplannen om dat “kleinood” te kunnen dragen in elke mogelijke houding)
Het was een geslaagde dag, ik kon de stress voor het examen ’s anderendaags even achter me laten dankzij de losse ontspannen sfeer die er iedere keer weer heerst. (Dit is dan los van Vanessa, zaakvoerster, die naarmate de klok richting starttijd tikte, precies wat gekker en kip-zonder-kop-gewijs rondliep …).
Er was even stress toen mijn trigger voor mijn flits op statief niet werkte, gelukkig daagde mijn koelbloedige ridder in nood op, die ijzig kalm elke mogelijke oorzaak naging en samen vonden we de oplossing (haal maar weer het hallelujah-koor naar boven).
De bewerking van de foto’s is volop bezig, binnenkort veel meer dus! Ik kan jullie alvast verwennen met enkele teasers…

En nog een voetnoot, het was jullie natuurlijk al opgevallen dat ook de site een opfrisbeurt krijgt! Gezien manlief zich nu volledig verdiept in website-building heb ik een partner in crime voor mijn hersenkronkels wat mijn site betreft. Het is een work-in-progress, dus vergeef me als de komende tijd hier en daar iets niet werkt zoals het moet.

Binnenkort meer, veel meer!

teaser-2 site

teaser-3 site

teaser-5 site

Tot schrijfs!
Vicky
PhotograVi

Donderdag, 27 maart 2014

One thought on “Hink–stap–sprong in preventie & erbuiten!

  1. Manlief keek ziet dat het de goede weg opgaat, hier en daar nog wat bijwerken aan het portfolio maar dat komt snel in orde. Concentreer jij je maar op je examens, kan ik je binnenkort “PA” noemen, hmm…. Toch maar niet. Ik zorg dat hier alles netjes loopt en werkt zoals het hoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.